Praktijk voor Logopedie en Luistertherapie in Gouda

Communiceren is alles, daarom logopedie!

Vergoedingen en kosten logopedie

Logopedie

De behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Soms moet er van tevoren een machtiging worden aangevraagd. Afspraken hierover vindt u in uw polisvoorwaarden. 

Omdat ik u optimale zorg wil bieden heb ik ervoor gekozen geen contracten met zorgverzekeraars af te sluiten. Meer informatie over mijn overwegingen vindt u bij waarom ik geen contracten heb afgesloten met zorgverzekeraars.


Logopedie in combinatie met luistertherapie

Indien er sprake is van een logopedische indicatie kan luistertherapie met logopedie worden gecombineerd. Luistertherapie faciliteert en versnelt de logopedische behandeling. De kosten voor de logopedische aspecten komen (afhankelijk van uw zorgverzekering) geheel of gedeeltelijk voor vergoeding in aanmerking.

Tarieven

Meer informatie over mijn tarieven en of er bij uw zorgverzekering eventueel een beperkte eigen bijdrage van toepassing is vindt u hier.


Uw factuur

U betaalt uw logopediesessie op de praktijk middels een betaalverzoek via de bank (via QR-code en mobiele telefoon). U krijgt dan ook de factuur mee. Deze dient u in bij uw zorgverzekeraar.
Alternatief is vooraf betalen via een factuur.


Navigatie

Terug naar mijn praktijk