Praktijk voor Logopedie en Luistertherapie in Gouda

Communiceren is alles, daarom logopedie!

Globus klachten opgelost

Geen brok meer in mijn keel

De ervaring van Petra
Door het thuiswerken en de spanningen rondom het Corona-virus ontwikkelde ik globusklachten. Een vervelend gevoel in mijn hals en keel. Alsof er iets zat wat ik niet kon doorslikken en een gespannen gevoel in mijn hals. Via de HA kreeg ik een verwijzing voor logopedie, zodoende kwam ik bij de praktijk van Ien. 

Vanwege de Corona-maatregelen gaat alles digitaal, en dat was prima te doen. We begonnen met ontspanningsoefeningen en daarbij oefeningen voor mijn stem. In mijn dagelijks werk voer ik veel telefoongesprekken, en wat aandachtspunten hoe daar goed mee om te gaan waren erg prettig. Zo belast ik mijn stem nu op de goede manier. 

Na een aantal sessies merkte ik al dat mijn klachten minder werden, en op het moment dat ik mijn klachten weer voelde, kon ik ze met de oefeningen die ik had gekregen weer onderdrukken. Ik ben erg blij met de hulp die ik van Ien heb gekregen. Dank je wel daarvoor!

Hartelijke groeten, 
Petra

Navigatie

Terug naar ervaring van klanten met logopedie

Terug naar behandeling van stem en stemproblemen
Terug naar mijn praktijk